Foreverhuset

Susanne Bjørheim Andersen & Frank Andersen

Independent Forever Business Owner

LIGE NU -----   FRI  FRAGT
 
Velkommen!
Vi hedder Frank og Susanne Bjørheim Andersen og er fra Horsens. Vi er Forever Business Owners (forhandler) for Forever Living Products. Her på vores side, kan du købe naturlige aloe vera produkter, læse om muligheden med at starte en egen virksomhed i en populær branche, samt komme i kontakt med os for at få en produktpræsentation.
 
Vælger du at bruge os som forhandler, tilbyder vi dig at sende dine varer fragtfrit over hele danmark. dvs  FRI fragt.
 
Det mest kendte produkt af dem du kan købe hos os som forhandler er; Forever Gel Original – en Aloe vera-drik som både findes som naturel og med frisk frugtsmag. I sortimentet er der også mange andre kosttilskud, hudpleje for alle hudtyper og en fabelaktig makeup-serie, som prikken over i'et. Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 
Når du handler hos os får du, ud over produkter af høj kvalitet, 90 dages Kundetilfredshedsgaranti. Vi giver en personlig service, som er ud over det sædvanlige!
 
Det er nemt at købe Forever-produkter her i vores webshop. Klik dig ind og bestil i dag!  Vi har i tillæg en del varer på lager til strakslevering på vores adresse i Horsens.
 
Her på siden kan du også se hvordan du kan blive (forhandler) og komme til at tjene lidt ekstra.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf 20961369, eller skriv en mail: ss_bjorheim@hotmail.com hvis du har nogle spørgsmål.

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera